Camouflagetherapie (behandeling)

av_dropcap1]W[/av_dropcap1]il jij af van kleurafwijkingen en weer helemaal lekker in je vel voelen, maak dan nu een afspraak en wij helpen jou hierbij!
Kleurafwijkingen is een veel voorkomende huidaandoening. Op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken. Met de juiste behandeling kunnen wij jouw huid weer in balans brengen door het cosmetisch en professioneel te camoufleren.

Voor welke kleurafwijkingen?

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen met camouflageproducten minder zichtbaar gemaakt worden. Meest voorkomende huidaandoeningen waarbij camouflagetherapie met succes wordt toegepast:

Hyperpigmentatie: pigmentstoornissen waarbij er teveel pigment in de huid aanwezig is.
* littekens
* pigmentvlekken
* zwangerschapsmasker/melasma

Hypopigmentatie: pigmentstoornissen waarbij er te weinig pigment in de huid aanwezig is.
* littekens
* vitiligo

Vaatafwijkingen: huidaandoeningen waarbij een rode verkleuring zichtbaar is.
* wijnvlekken/naevus flammeus
* rosacea
* couperose/teleangiëctastieën
* spataderen

Brandwonden Tatoeages

Ook in het geval van minder opvallende huidskleurverschillen of een onrustige huid, bijvoorbeeld veroorzaakt door acne, kan je baat hebben bij een goede camouflagecrème.

Wat houdt de behandeling in?

Uit een breed pallet aan kleuren kies je samen met de specialiste een kleur of kleurencombinatie die je normale huidteint zo dicht mogelijk benadert. Vervolgens krijg je een crème die je dagelijks zelf kunt aanbrengen. De crème is 100% “cruelty-free”(diervriendelijk) en bevat geen irriterende bestanddelen.. Met een fixeerpoeder of –spray maak je de crème watervast en veegvast.

De huidtherapeut leert je hoe je de crème op natuurlijke wijze kunt aanbrengen, zodat je de hele dag beschermd en zeker zult voelen. Ook krijg je advies over de manier waarop je de crème het beste kunt fixeren en weer kunt verwijderen.

Verwijzingen en vergoedingen

Geen verwijzing nodig: voor camouflagetherapie heb je geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij je zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoeding afhankelijk van soort behandeling en voorwaarden zorgverzekering. In de polis van je zorgverzekering kan je lezen, of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

Onze AGB code camouflagetherapie is: 89053660/89100448
Check je aanvullende verzekering bij je zorgverzekeraar.

Wij werken volgens afspraak voor kapsalon- en schoonheidsbehandelingen.
Maak nu je afspraak via www.s-centre.com, contact@s-centre.com of 070 310 74 34.