Acnetherapie (behandeling)

Wil jij af van jouw acne huid en wil jij je weer helemaal lekker in jouw vel voelen, maak dan nu een afspraak en wij helpen jou hierbij! Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden, zoals littekens, is het van belang om snel in te grijpen bij acne. Met de juiste behandeling en thuiszorg kunnen wij jouw huid weer in balans brengen. Wil je van de pukkeltjes en puistjes af, dan ben je bij ons aan het goede adres! Acne en een vette huid met grove poriën kan ook op latere leeftijd ineens openbaren. Dit kan onder andere te maken hebben met factoren zoals hormonen, werkomstandigheden, stress en eetgewoonten. DE BEHANDELING Er wordt een reiniging en diepte reiniging uitgevoerd, Hierna is de huid voorbereid en worden de onzuiverheden verwijderd. De huid wordt in balans gebracht door het masker en de behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging. De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Na enkele dagen wordt de actieve acne zichtbaar minder. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om de acne langdurig te verminderen. Voor de behandeling maken we een uitgebreide huidanalyse. We bekijken welke behandeling (of welke combinaties daarvan) het beste resultaat geven. Voor de huid met (lichte) acne is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. Onze huidverzorgingsproducten bevatten geen parfum, geen alcohol en geen irriterende bestanddelen. Voor de vette huid is het verder van belang dat huidverzorgingsproducten de talgkliertjes niet verstoppen. Merkwaardig genoeg is het ondanks de vele producten op de markt niet gemakkelijk om goede producten te vinden. Jouw acné specialiste kan je hierin een goed advies in geven. VERGOEDING Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen volledig of gedeeltelijk wanneer ze worden uitgevoerd door een erkend acné specialist. Jij hebt hiervoor in veel gevallen wel een aanvullende verzekering nodig. Soms moet er vooraf toestemming worden gevraagd aan de zorgverzekeraar om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

Onze AGB code therapiebehandeling is: 89100448
Check je aanvullende verzekering bij je zorgverzekeraar.


Wij werken volgens afspraak voor kapsalon- en schoonheidsbehandelingen.
Maak nu je afspraak via www.s-centre.com, contact@s-centre.com of 070 310 74 34.

BEHANDELING PRIJS 121
Normaal acne of pigmentvlekken behandeling
– Reinigen, epileren wenkbrauwen, bovenlip harsen, voorbereidende peeling, ledigen/mee-eters verwijderen, speciaalmasker, schouder-nek massage.
€ 78,45
1x kuur (3 behandelingen binnen 2 weken)€ 225,-
2x kuur (6 behandelingen binnen 5 weken)€ 445,-
Compleet acne of pigmentvlekken behandeling
– Reinigen, epileren wenkbrauwen, bovenlip harsen, voorbereidende peeling, ledigen/mee-eters verwijderen, speciaal ampul, speciaalmasker, paraffine, schouder-nek massage.
€ 100,00
1x Kuur (3 behandelingen binnen 2 weken)€ 290,00
2x Kuur (6 behandelingen binnen 5 weken)€ 575,-